Bayat Yatılı Bölge Ortaokulu

Belgegeçer : 0 (272) 491 26 24
WEB https://bayatybo.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Beydağı Sok. No 32 Bayat AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Çevremizi ve ülkemizi aydınlatacak, • Okumayı ve öğrenmeyi alışkanlık haline getiren, • Sadece kendini değil başka insanları da düşünen , • Başkalarının haklarına saygılı, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; • Sorumluluk sahibi , • Araştırmacı ve üretici bireyleri topluma kazandırmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi her yönüyle kültürlü , • Kendisine güvenen, saygılı ve dürüst, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; • İleriki toplum hayatında rahat yaşayabilen ve yaşadığı topluma yararlı olabilecek ,bireyleri yetiştirebilmek için gerekli olan eğitim ve öğretimi vermek ve için varız.
BAŞARILAR : 2018-2019 Erkekler İl Kros Şampiyonluğu, Kızlar İl Kros 2.´liği, 2018-2019 Erkekler İlçe Futbol Turnuvası Şampiyonluğu, 2016-2017 Erkekler İl Kros Şampiyonluğu,

Saatler : 09.00 ders başlama saati 15.20 ders bitiş saati
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ANKARA-AFYONKARAHİSAR KARAYOLU ÜZERİNDEDİR. İLÇE BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE SAAT BAŞI İL MERKEZİNE SERVİS VARDIR.
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MH. BEYDAĞ CD. NO:32 BAYAT AFYONKARAHİSAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 45 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz her yıl kros, atletizm, futsal, futbol turnuvalarına katılmaktadır. Bu etkinliklerde il genelinde derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :